Om Stripbooking.dk

Bestil en stripper

Dansk Showservice ApS
Buen 2
6000 Kolding
Tlf.: 24244756

Hos StripBooking.dk har vi de sidste par år arbejdet på at skabe et bookingbureau, der giver det bedst mulige grundlag for artisterne som arbejdsplads og for kunderne, som booker.

Gode forhold

Hele ideen med at opstarte StripBooking.dk, var at skabe et bookingbureau, hvor ledelsen var professionel, veluddannet og artisterne dermed fik en platform, der var 100% i orden.
Vi har i løbet af de sidste 2 år,  i samarbejde med artisterne udviklet en personalepolitik, der tilgodeser deres behov og ønsker bedst muligt. Eksempler kunne være at vi dækker udgifterne til oplæring, at artisterne selv kan bestemme tekst og billeder på deres respektive profiler og ikke mindst, vi er det eneste strip bureau i Danmark, der rent faktisk har en personalehåndbog.

Hos Stripbooking.dk mener vi, at gode forhold for artister og personale, er de vigtigste grundelementer i et selskab, der ønsker høj service, som primær konkurrence parameter.

Et forsøg på at ændre en ulden branche

Udover ordnede forhold for personalet, er det også vigtigt for stripbooking.dk at skabe en bedre kultur blandt stripperne og få luget ud i mangeårige dårlige vaner og elendig service overfor kunderne.
Da vi gik ind i branchen, var det normalt, at kunderne ikke kunne forvente et fremmøde til tiden, og i mange tilfælde en total udeblivelse fra stripperen.
Helt uacceptable vilkår for kunderne, men normalt og accepteret, af de daværende og i dag gamle og forældede strip bureauer.

Det har Stripbooking ændret på. Ved at stille gode og fornuftige forhold til rådighed for stripperne, kan vi også tillade os at kræve en acceptabel opførsel retur og et en god service samt respekt overfor dig som kunde.
Det har været en hård kamp og vi kæmper stadigvæk med ustabilitet og sløseri, men tager konsekvens heraf og stopper uden tøven samarbejdet med strippere, der ikke lever op til vores personalehåndbog.
Som kunde er du derfor sikret, at du hos Stripbooking booker blandet de mest dygtige, stabile og pligtopfyldende strippere på markedet.

Bedst mulige vilkår for kunderne

Helt fra første grafiske spadestik har vort bookingwebsite www.Stripbooking.dk været konstrueret med kundens behov for øje. Vi har valgt at lave en så dybdegående og beskrivende artist profil som muligt, således at grundlaget for at vælge den helt rigtige artist, er opfyldt bedst muligt.
StripBooking.dk er det mest opdaterede website i branchen.