Sushi pige skaber en eksklusiv stemning

book sushipige

Hos Stripbooking kan du booke en sushi pige, hvis du ønsker at skabe en ekstra festlig stemning eller sætte et særligt præg på din fest. Sushi piger bidrager med en stilet og lækker stemning, som særligt egner sig godt til gourmet restauranter, til receptioner eller til fester, der indledes med en velkomst for gæsterne. Det er en anderledes oplevelse, som dine gæster vil lægge mærke til og huske længe, og som skaber en tilpas lækker og samtidig eksklusiv stemning til dit arrangement.

Information ved at booke sushi pige

Formålet med en sushi pige er at give din fest et ekstra element, der kan løfte stemningen, så festen vil blive husket. Dette kræver nogle særlige forudsætninger. Derfor sørger vi for, at sushi pigen ankommer 15 minutter før det aftalte tidspunkt og spritter af på de steder som skal anrettes. Derudover sørger du selv for selve anretningen, anskaffelse af sushi, bananblade og pynt, spisepinde samt afrydning efterfølgende. Vores sushi piger ligger på bordet i maksimalt en time. Det er vigtigt, at temperaturen i lokalet er forholdsvis høj, samt at der tilbydes et blødt og lunt underlag, som er behageligt at ligge på.

Book en sushi pige og få en oplevelse udover det sædvanlige

Ved at booke en sushi pige hos os, får du og dine gæster en oplevelse, der vil være samtaleemne i lang tid. Konceptet er derfor velegnet til herreaftner, loge aftener, polterabend, middage og lignende. Vores sushi piger har flere års erfaringer. Det er dog ikke alle vores piger, der har arbejdet med disse opgaver førhen, hvorfor du er velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den pige, der passer bedst til netop din fest, alt efter typen af gæster, tidspunkt og formål med festen. Vi står til rådighed på telefonnummeret 24 24 47 56 til at vejlede dig.

Ring til vores support og book på Tlf.: 24 24 47 56 eller